A HTB folyamatosan követi a nemzetközi és a hazai járványügyi helyzet alakulását és mindent megtesz annak érdekében, hogy a hivatalos szervek és hatóságok előírásainak megfeleljünk, illetve vizsgázóink egészségét megóvjuk. Az operatív törzs által meghozott intézkedések tükrében a HTB a márciusra tervezett vizsgáit elhalasztja.
Vizsgaalkalom törlése esetén az adott vizsgára jelentkezettek minden esetben külön emailben értesítésre kerülnek és lehetőséget kapnak a vizsga további költségek nélküli elhalasztására 2020 év végéig.
 
A következő hónapok vizsgáival kapcsolatban is előállhat olyan helyzet, is hogy szükségszerű lesz a vizsgaalkalom elhalasztására egy későbbi időpontra, vagy akár csak a vizsga helyszínének módosítása is.
Alap esetben a szabályzatunk értelmében a jelentkezési határidő lejárta előtt a vizsga költségek nélkül lemondható, illetve átütemezhető. Ezen túlmenően, amíg a jelenleg fennálló járványügyi helyzet nem változik, a határidőn túli, átütemezés nélküli vizsgaalkalom lemondásokat is rugalmasan kezeljük.
Természetesen bármiféle vizsgára vonatkozó változással kapcsolatban a vizsgázókat minden esetben külön emailben értesítjük.