Híreink

The biggest HUSTEF starts within 3 days with 660+ participants from 24 countries! Be prepare, do not forget your ticket and please arrive in time as there will be almost 400 attentees at the registration on the Tutorial Day as well! We will serve a light lunch, snacks and drinks then start with Almudena’s, Seretta’s and Rob’s tutorials! Welcome to HUSTEF! 🙂

A HTB diamond partnere a HUSTEF-nek!

A HTB, amellett, hogy részben szervezője is a Hungarian Software Testing Forumnak, idén is támogatja a konferenciát, méghozzá a legmagasabb szinten: Diamond partnerként! Október 29. és 31. között látogassatok ti is el a standunkhoz és játszatok, mert a főnyeremény ismét nagyon szuper lesz! 😉

CTFL 2011 vs CTFL 2018 syllabus.

A HTB 2018 során a 2011 FL syllabusz alapján vizsgáztat mind angol, mind magyar nyelven. Terveink szerint 2019 januárjában angolul már kizárólag a 2018-as FL syllabusz alapján történik a vizsga, magyar nyelven pedig legkorábban a 2019 márciusi, legkésőbb a májusi vizsga lesz az első ilyen alkalom.

Utolsó Early Bird jegyek a HUSTEF-re! Ha nem jelentkeztél még, de szeretnél kedvezményes jegyet a régió legnagyobb szoftvertesztelői konferenciájára, vedd meg még most, mert elfogy az összes!

Májusban Torontóban tartották az ISTQB féléves közgyűlését, ahol Széll Szilárdot – a HTB elnökét – választották meg az ISTQB Process Working Group élére! Emellett Hargitai Zsolt – HTB rendes tag – is nemzetközi szerepet vállal, ezentúl ugyanis az ISTQB Marketing Working Group-ját erősíti.

Bejelentették az új Foundation Level Certified Tester sillabuszt, amit az ISTQB a saját honlapján mindenki számára hozzáférhetővé is tett. Az új tananyag és követelményrendszer bevezetésére az adott nyelv függvényében 12 (angol), illetve 18 hónap (nem angol) áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy legkésőbb 2019 második felében már a HTB is csak eszerint vizsgáztat!

Elindult a HUSTEF Talent Programme! Ha szeretnél te is bekerülni előadóként a HUSTEF-re, de úgy érzed, nincs még meg a kellő tapasztalatod, magabiztosságod, ne aggódj, mi segítünk! További részletek itt.

Idén már önálló facebook oldallal indul neki az évnek a HUSTEF – kövessétek az oldalt a legfrissebb infókért.

Már Magyarországon is elérhető a TMMi vizsga! A HTB 2018-tól hivatalos partnere a TMMi-nak, így hazánkban is meg lehet szerezni a TMMi okleveleit. Az első TMMi vizsgaidőpont: május 4., Budapest.